Σεισμόσ Τώρα Αττική : / Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην αττική.

Σεισμόσ Τώρα Αττική : / Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην αττική.. Οπως αναφέρει το υπουργείο προστασίας του πολίτη «αμέσως μετά την εκδήλωση σεισμού στην αττική ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο, κοντά στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:31 και είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,5 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην αττική. Ο σεισμός είχε μεγάλη χρονική διάρκεια.

Ισχυρός σεισμός 6,7 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη σάμ ο, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην αττική. «βλέπω τώρα έναν τραυματισμένο άνθρωπο, έχει έρθει ασθενοφόρο να τον. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 37 χιλιόμετρα από τη θήβα. Σεισμός τώρα:σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο στην αττική και ειδικότερα στα νότια προάστια. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική.

Seismos Twra Koynh8hke H Attikh Ellada Thepressroom Gr
Seismos Twra Koynh8hke H Attikh Ellada Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
Ισχυρη δσεισμική δόνηση στην αττική οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σεισμό 5,8 ρίχτερ που έγινε αισθητός στην αθήνα, στο αιγαίο και στη δυτικη΄τουρκία. Σεισμός μεγέθους 2,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική το βράδυ της μεγάλης τρίτης (27/04).ειδικότερα, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:48 και το επίκεντρο. Σεισμός 3,7 ρίχτερ και με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα έγινε πριν από λίγο αισθητός στην εύβοια. Σεισμός ταρακούνησε πριν λίγο, στις 5:40 τα βόρεια προάστια αττικής. Οπως αναφέρει το υπουργείο προστασίας του πολίτη «αμέσως μετά την εκδήλωση σεισμού στην αττική ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης. Μεγάλος σεισμός στην αττική ( 4.3 ρίχτερ ) σήμερα Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των αλκυονίδων. Ειδικότερα, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά.

Η ισχυρή σεισμική δόνηση πραγματοποιηθηκε λίγο μετά τι ς 2 το μεσημέρι της παρασκευής, με επίκεντρό 19 χιλιόμετρα.

Σεισμός τώρα κοντά στην ελασσόνα | in.gr. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν εντάσεως 3,6 ρίχτερ, είχε επίκεντρο στον νότιο ευβοϊκό και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,5 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην αττική. Τράνταξε την αττική και τη βοιωτία ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 σήμερα πέμπτη κοντά στη θήβα δευτέρα 10 μαϊου 2021 Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 17 χλμ βόρεια της ραφήνας και 6,8 km εστιακό βάθος. «βλέπω τώρα έναν τραυματισμένο άνθρωπο, έχει έρθει ασθενοφόρο να τον. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Μεγάλος σεισμός στην αττική ( 4.3 ρίχτερ ) σήμερα Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην αττική πριν από λίγο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:31 και είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των αλκυονίδων. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική, σε αρκετές περιοχές τα ξημερώματα.

Σεισμός τώρα κοντά στην ελασσόνα | in.gr. Σεισμός τώρα:σεισμική δόνηση έγινε αισθητή πριν από λίγο στην αττική και ειδικότερα στα νότια προάστια. Μεγάλος σεισμός στην αττική ( 4.3 ρίχτερ ) σήμερα Ταρακουνήθηκε η αττική last updated οκτ 18, 2020 το επίκεντρο του σεισμού σημειώθηκε βόρεια της εύβοιας και νοτιοδυτικ και το μέγεθός του ήταν στα 4,2 ρίχτερ. Ο εγκέλαδος τελευταία φορά επισκέφθηκε την αθήνα με ασθενή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα.

Seismos Twra Sto Xoro Twn Rixter H A8hna Allepallhloi Kai Isxyroi Oi Metaseismoi Newsbomb Eidhseis News
Seismos Twra Sto Xoro Twn Rixter H A8hna Allepallhloi Kai Isxyroi Oi Metaseismoi Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Η ισχυρή σεισμική δόνηση πραγματοποιηθηκε λίγο μετά τι ς 2 το μεσημέρι της παρασκευής, με επίκεντρό 19 χιλιόμετρα. Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την αττική και κυρίως στα ανατολικά του νομού, στις 11:12. Οπως αναφέρει το υπουργείο προστασίας του πολίτη «αμέσως μετά την εκδήλωση σεισμού στην αττική ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης. Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Σεισμός σημειώθκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της κυριακής, ο οποίος έγινε αισθητός και στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:31 και είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ. Σεισμός της τάξεως των 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 23 χιλιόμετρα νότια της θήβας ο οποίος έγινε αισθητός και στο κέντρο της αθήνας. Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 18.07 το απόγευμα της πέμπτης σε πολλές περιοχές της αττικής.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 37 χιλιόμετρα από τη θήβα.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο 17 χλμ βόρεια της ραφήνας και 6,8 km εστιακό βάθος. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:31 και είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ. Σεισμός αισθητός στην αττική έγινε πριν λίγα λεπτά το πρωί του σαββάτου. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Βρείτε μας στο google news! Ειδικότερα, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Ταρακουνήθηκε η αττική last updated οκτ 18, 2020 το επίκεντρο του σεισμού σημειώθηκε βόρεια της εύβοιας και νοτιοδυτικ και το μέγεθός του ήταν στα 4,2 ρίχτερ. Η ισχυρή σεισμική δόνηση πραγματοποιηθηκε λίγο μετά τι ς 2 το μεσημέρι της παρασκευής, με επίκεντρό 19 χιλιόμετρα. Ο σεισμός είχε μεγάλη χρονική διάρκεια. Ισχυρός σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. «βλέπω τώρα έναν τραυματισμένο άνθρωπο, έχει έρθει ασθενοφόρο να τον.

Εγινε αισθητός από την αττική έως και την κρήτη. Την αττική, όλα τα νησιά και την κρήτη. Σεισμός 3,7 ρίχτερ και με εστιακό βάθος 5 χιλιόμετρα έγινε πριν από λίγο αισθητός στην εύβοια. Ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός αυτή τη στιγμή στην αττική, στη δυτική τουρκία και στο αιγαίο, σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο. Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,9 ρίχτερ σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ευρωμεσογειακού ινστιτούτου σημειώθηκε στις 10.20 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή των αλκυονίδων.

Seismos A8hna Cnn Gr
Seismos A8hna Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Σεισμός τώρα αισθητός στην αττική. Ειδικότερα, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών ο σεισμός σημειώθηκε στις 16:31 και είχε μέγεθος 3,5 ρίχτερ. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε αισθητός στην αττική, σε αρκετές περιοχές τα ξημερώματα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 2,5 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο στην αττική. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ήταν εντάσεως 3,6 ρίχτερ, είχε επίκεντρο στον νότιο ευβοϊκό και είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός ταρακούνησε πριν λίγο, στις 5:40 τα βόρεια προάστια αττικής. Ταρακουνήθηκε η αττική last updated οκτ 18, 2020 το επίκεντρο του σεισμού σημειώθηκε βόρεια της εύβοιας και νοτιοδυτικ και το μέγεθός του ήταν στα 4,2 ρίχτερ.

Ο σεισμός είχε επίκεντρο 37 χιλιόμετρα από τη θήβα.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της ελλάδας, ανάμεσά τους και στην αττική. Ισχυρός σεισμός 6,7 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη σάμ ο, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην αττική. Ο εγκέλαδος τελευταία φορά επισκέφθηκε την αθήνα με ασθενή σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα. Οπως αναφέρει το υπουργείο προστασίας του πολίτη «αμέσως μετά την εκδήλωση σεισμού στην αττική ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα από το κέντρο επιχειρήσεων του πυροσβεστικού σώματος, όπου βρίσκεται ήδη ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης. Σεισμός της τάξεως των 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε 23 χιλιόμετρα νότια της θήβας ο οποίος έγινε αισθητός και στο κέντρο της αθήνας. Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο, κοντά στην αττική. Ο σεισμός έγινε αισθητός στην αττική. Ασθενής σεισμός 2,4 ρίχτερ σημειώθηκε τώρα στην αττική και συγκεκριμένα στις αχαρνές. Ειδικότερα, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε 4 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Την αττική, όλα τα νησιά και την κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο ισχυρός σεισμός ήταν μεγέθους 4,3 ρίχτερ. Μεγάλος σεισμός στην αττική ( 4.3 ρίχτερ ) σήμερα Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή σε όλη την αττική και κυρίως στα ανατολικά του νομού, στις 11:12.

Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 1807 το απόγευμα της πέμπτης σε πολλές περιοχές της αττικής σεισμός τώρα. Ο σεισμός είχε επίκεντρο 37 χιλιόμετρα από τη θήβα.

Post a Comment

Previous Post Next Post